Om boken

12 talares tankar om Kommunikation

Vad gör du om du måste kommunicera men inte vill? Hur får du igång en dialog i ett stormöte? Går det att rädda dina tråkiga PowerPoint-bilder? Har ni utmaningar i er interna kommunikation? Har du svårt att förstå det andra könet? Hur kan du kommunicera på topp när du träffar en kund, en kollega eller en medmänniska?
Här får du tolv talares unika tankar om kommunikation. Män­niskor som ger inspirerande och kunskapsfyllda föreläsningar till företag, skolor, kommuner och andra organisationer i Sverige och världen. Några ger dig konkreta tipslistor, medan andra bjuder på tankar, teser eller träffande berättelser. Varje talare har sitt eget ämnesområde, sitt eget språkbruk och sitt eget kapitel.

Kan köpas via AdLibris
eller så kan du beställa boken genom att maila till info@ingerhansson.se så får du den signerad: Pris 125.- + fraktpåse 55.-


Våga mer, än du törs!Våga mer, än du törs!

Det här en påminnelsebok om vad du redan vet inom dig. Men vi behöver alla påminna oss om vad som är viktigt i livet. Ge dig själv lugn och harmoni. Det är du värd! Tänk på, att det bara finns en av dig!

Du kan beställa boken genom att maila till info@ingerhansson.se så får du den signerad, priset är då 50:- + porto 35:- eller via Bokus eller Bokrondellen på internet eller köpa den i bokhandeln.